Reikia:
- 1/2 triušio
- 3 morkų
- 1 česnako skiltelės
- 1 svogūno
- 250 ml marinuotų voveraičių
- 1 šaukšto garstyčių
- 2 šaukštų medaus
- 2- 3 šaukštų grietinės
- 1/2 citrinos sulčių
- druskos
- pipirų
- prieskoninių žolelių( mairūno, baziliko, rozmarino)
Kubeliais susmulkintą česnaką ir svogūną apkepame šlakelyje aliejaus. Kai svogūnai pasidaro skaidrūs, sudedame mėsą. Apkepame ją iš visų pusių, kol gražiai paruduos. Sudedame juostelėmis pjaustytas morkas, įpilame vandens tiek, kad apsemtų troškinį. Paskaniname prieskoninėmis žolelėmis, pipirais ir druska. Uždengiame ir troškiname apie 30 min. Sudedame marinuotas voveraites, grietinę ir dar patroškiname apie 10 min.
Patiekiame su ryžiais.
Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą