Reikia:
- 500 g. starkio( supjaustyto gabalėliais)
- 3 morkų
- 1 svogūno
- 1 skiltelės česnako
- 1 obuolio
- 1/2 paprikos
- 1/2 citrinos sulčių
- sviesto
- rozmarino
- druskos
- pipirų( juodųjų, raudonųjų ir baltųjų)
Ruošiame daržoves. Supjaustytus kubeliais svogūnus apkepame šlakelyje aliejaus. Kai pasidaro skaidrūs sudedame susmulkintą česnako skiltelę. Pasklidus česnako aromatui į keptuvę keliauja tarkuotos morkos ir tarkuotas obuolys. Viską pakepiname apie 5 min.
Ant folijos lapelio dedame šaukštą paruoštų daržovių, gabalėlį ar du žuvies( priklauso nuo valgančiojo apetito :) ) ir vėl šaukštą daržovių. Uždedame gabalėlį sviesto, užlenkiame folijos kraštelius ir dedame į skardą. Kepame 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 30 min.
Skanių pietų( arba vakarienės).
Labai skanu, šiandien gaminau šeimynai. Įvertino puikiai!!!! Tos morkytės labai tiko, o folijoje žuvis buvo kvapni ir ne sausa. Liuks ;) valgėm su bulvytėm pagardintom druska ir kmynais. Tiesa, bulves įkišau į orkaitę ankstėliau, tad jos labiau apkepė ir sakė, kad priminė kaip lauže keptas. Žodžiu tiko ir patiko!
AtsakytiPanaikintiLabai džiaugiuosi, kad tiko ir patiko;).
AtsakytiPanaikinti