2010 m. gruodžio 16 d., ketvirtadienis

Mini biscotti su migdolais ir džiovintomis spanguolėmis

Labai skanu šaltą žiemos vakarą prie puodelio arbatos ar kavos.
Pas mus biscotti ilgai neužsilaiko- norisi vis dar ir dar…


Reikia:
  • 1 kiaušinio
  • 100 g. cukraus
  • 150 g. miltų
  • 80 g. migdolų
  • 80 g. džiovintų spanguolių
  • 2 šaukštų saulėgrąžų
  • 1 a. šaukštelio vanilinio cukraus
  • 1 a. šaukštelio cinamono
  • 1/2 a. šaukštelio kepimo miltelių
Iki purumo išplakame kiaušinį su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir supilame į kiaušinio plakinį. Išmaišome. Suberiame riešutus, spanguoles ir saulėgrąžas. Gauname gan nepaklusnią masę. Susidrėkinę rankas suformuojame tris kepalėlius. Kepame 170- 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 20 minučių.
Atvėsiname duoneles ir supjaustome 1 cm storio riekelėmis. Apskrudiname orkaitėje kiekvieną pusę po 10 minučių 160 laipsnių orkaitėje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą