2010 m. gruodžio 28 d., antradienis

Faršu įdaryti pievagrybiai

Reikia:
  • pievagrybių (didesnių)
  • kiaulienos faršo
  • svogūno
  • česnako
  • pomidorų padažo
  • pipirų, druskos
  • prieskoninių žolelių( mairūno, baziliko, rozmarino)

Pievagrybius nuplauname, nusausiname ir išpjauname kotelius.
Keptuvėje pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką. Svogūnams gražiai pageltus sudedame faršą. Kepiname nuolat maišant, kad faršas būtų birus. Kepinamą mėsytę pabarstome druska, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis. Mėsytei apkepus sudedame smulkintus pievagrybių kotelius, pagardiname pomidorų padažu ir patroškiname 5 - 7 minutes.

 Gautą masę sudedame į pievagrybius. Kepame 200 laipsnių temperatūroje 20 - 25 min.
Galima patiekti kaip karštą užkandį arba su bulvių koše, kaip pagrindinį patiekalą.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą