Purūs, skanūs ir saldūs blyneliai praskaidrins nuotaiką, kai už lango tokie pilki, apniukę rytai
. Gražių, baltų ir saulėtų jums rytų:). Nežinau, kaip jums, bet man labiau patinka tokie rytai, kai šaltis" gnaibo" nosį ir skruostus, taigi sau ir jums( jei kam patinka) linkiu tokių rytų, su šaltuko" pagnaibymais:).
Nors nelabai fotogeniški blyneliai, bet tikrai labai skanūs.
Reikia:
- 250 g. varškės
- 3 kiaušinių
- 8 šaukštų miltų
- 5 šaukštų cukraus
- 1/2 stiklinės pieno
- 1/2 arbat. šaukštelio kepimo miltelių
- 80 g. džiovintų abrikosų
- žiupsnelio druskos
Varškę ištriname su kiaušinias, cukrumi ir žiupsneliu druskos. Įpilame pieno, supilame miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišome. Abrikosus susmulkiname kubeliais ar juostelėmis( pagal nuotaiką) ir suberiame į blynų tešlą. Kepame gerai įkaitintame aliejuje. Patiekiame su mėgstamomis uogomis ar klevų sirupu.
Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą