Kažkada seniai seniai( pradėjau kaip pasaką;)) buvau pirkusi pusryčiams dribsnių su riešutais, bet jų skoniu labai nusivyliau- kažkokie sausi, beskoniai, primenantys šieną( nors gal negaliu taip rašyti, juk šieno neragavau:)). Atsivertus Virtuvės Nuo...Iki... Nr.1- 2 akis" užkliuvo" už granolos recepto. Taigi, šį receptą pakoregavau pagal save ir volia...mes ją valgėme tą patį vakarą, nes nosis kuteno labai skanūs ir saldūs kvapai, kuriems nebuvo įmanoma atsispirti. Labai skanu su natūraliu jogurtu ir turbūt nepakartojama su šviežiomis uogomis...ech, laukiu vasaros. Aš gaminau iš pusės porcijos, jei norėsis daugiau dauginkit viską iš 2.
Reikia:
- 220 g. avižinių dribsnių
- 30 g. lazdyno riešutų
- 30 g. džiovintų spanguolių
- 30 g. razinų
- 50 g. kokoso drožlių
- 3 šaukštų saulėgrąžų
- 1 arbat. šaukštelio vanilinio cukraus
- 1 arbat. šaukštelio cinamono
- 3 šaukštų medaus
- 60 g. sviesto
- saujelės džiovintų bananų( bananų traškučių)
Skanių jums pusryčių.
Labai laukiu šviežių uogų...:)
Šaltinis: Virtuvė Nuo.. Iki... Nr. 1- 2 + keli šaukštai mano fantazijos
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą