Reikia:
- 400 g kalakutienos krūtinėlės
- 250 g briuselio kopūstų
- 1 svogūno
- 2 skiltelių česnako
- 1 morkos
- 3-4 šaukštų grietinės
- 1 arbat. šaukštelio kario
- 2 šaukštų vorčesterio padažo
- druskos
- pipirų
- rozmarino šakelės
Keptuvėje ant šlakelio aliejaus pakepiname kubeliais supjaustytus svogūnus ir česnakus. Kai gražiai pagelsta svogūnas ir česnakas, sudedame kalakutieną. Apkepiname iš visų pusių mėsą. Į keptuvę sudedame šiaudeliais pjaustytas morkas, rozmarino, pipirų, druskos ir įpilame stiklinę vandens. Uždengiame keptuvę ir paliekame troškintis 30 min. Sudedame briuselio kopūstus ir leidžiame toliau troškintis 10- 12 min. Įdedame grietinę ir leidžiame užvirti. Greitinės padažas nusidažo gražia geltona spalva( ačiū kariui:)).
Patiekiame su bulvių koše.
Skanaus.