Nors eilėje laukia ne vienas neaprašytas receptas, tačiau šis keliauja į pirmą vietą. Skubu pasidalinti su jumis.
Prieš gerų porą mėnesių daug tinklaraštininkių gamino šamą, o aš tik su pavydu nužvelgiau" skanias" foto. Šiandien ir mes valgėm šamą- pagautą mano vyro.
Tiesą pasakius, tai kitaip kaip paruošto šamo, kaip rūkyto ir neteko valgyti. Šis receptas tobulas, 10 balų iš 10. Labai labai skanu.
Reikia:
- 250 g kuskuso
- šamo filė( apie 400 g)
- 1 raudonojo svogūno
- 12( galima ir daugiau) vyšninių pomidorų
- 1 citrinos
- 1 šaukšto smulkinto šveižio rozmarino
- aliejaus
- 1 arbat. šaukštelio saldžiosios paprikos
- druskos
- pipirų
- miltų
Žuvį apvoliojame miltuose ir apkepame iš kiekvienos pusės po 2- 3 minutes.
Žuvį dedame ant kuskuso ir valgome.
Skanaus.