2011 m. liepos 10 d., sekmadienis

Afogatto al caffe

 Aš grįžtu... su nuostabiu itališku desertu. Ypač tinkančiu saulėtai vasaros popietei.


Ir kaip galiu negrįžti, kai mažu stebuklu prasideda vasaros rytas- atidaręs namų duris randi garuojančios kavos, šviežių bandelių ir rytinę spaudą( ačiū tau;))...
...kai vaikiškom rankytėm suvertos žemuogės ant smilgos, skirtos tau...
...kai matai mylimo žmogaus akis...
...kai gali mėgautis ilgais, saulėtais ir šiltais vasaros vakarais...
Supranti, kad visa tai ir yra gyvenimo variklis...


Siūlau jums pasigaminti mažą vasarišką stebuklą- Afogatto al caffe( paskendęs kavoje). Tai tradicinis itališkas desertas. Karšta kava maišosi su tirpstančiais ledais. Nuostabu.

Reikia:
  • vanilinių ledų
  • espresso kavos
Į puodelį, taurę ar stiklinę dedame ledus ir užpilame paruošta espresso kava( be tirščių). Kavos kiekį reguliuojame pagal norus, skonį ar nuotaiką.
Puikus desertas karštą vasaros popietę.


Skanaus.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą