Puikūs sausainėliai...tokie lyg sviestiniai, lyg primenantys krekerius...tinkantys tiek prie alaus ar vyno taurės, tiek vieni... Pradėjus valgyti labai sunku sustoti:). O geriausia tai, kad galima išsikepti įvairiausių skonių naudojant vis kitus prieskonius ar prieskonines žoleles. Aš kepiau su kmynais ir čiobreliu. Bet kai kepsiu dar kartą, kepsiu kokių keturių rūšių;). O kepsiu tai tikrai...tikrai kepsiu.
Reikia:
- 190 g. miltų
- 100 g. sviesto
- 1 kiaušinio
- 100 g. parmezano sūrio
- įvairių prieskonių( kokie patinka arba yra jūsų lentynoje)
P.S. Sausainius būtinai palikit atvėsti ir tik tada perkelkit juos į lėkštę.
O dabar pasiimkit raudono vyno taurę ir skanaus.
Gražaus vakaro;).
Mmm, atrodo labai skaniai :) Nesaldžių sausainių dar nesu kepusi, reikės kada pabandyti :)
AtsakytiPanaikintiViktorija, tikrai verti dėmesio šie sausainėliai. Pabandyk. Tinka tiek prie vyno, tiek prie alaus ar netgi vieni. Mano keturmetis juos labai greitai sudorojo:)
AtsakytiPanaikinti