2011 m. kovo 14 d., pirmadienis

Languota prijuostė: Mano firminis patiekalas

Sveiki užsukę į svečius, kas pirmą, kas penktą, o kas dvidešimt penktą kartą:).
Sutinku jus su plačia šypsena:D ir sveikinu su pavasariu, saulėtomis dienomis ir šiltėjančiu oru. Kviečiu į savo virtualią virtuvę puodeliui kvapnios kavos ar arbatos su lašeliu medaus ir nuoširdžiam  pokalbiui apie maistą.


 Skubu su džiugesiu ir virpuliuku širdyje priimti languotą prijuostęIndrės ir skelbiu savąją temą:). Prieš naujus metus, kai rezervavau kovo antrąją pusę temos paskelbimui, tai atrodė, kad mano laikas skelbti temą dar taip toli... Bet jis neatbėgo, o tiesiog atšuoliavo. Ar ir jums laikas šuoliuoja dideliais šuoliais? Gal todėl ir pasisakymų pastaruoju metu, pavasarėjant ir stingant laiko, vis mažėja. Ar tiesiog ilgėjančios dienos ir šiltėjantis oras kviečia laukan? Budinu jus iš žiemos miegų ir kviečiu dalyvauti. Juk kuo daugiau darbelių apsiimam padaryti, tuo daugiau ir padarom.
Prisipažinsiu jums, kad nesu labai gera rašytoja ir minčių dėstytoja, todėl geriausios mintys gimsta palaipsniui. Ilgai galvojau, kokią temą paskelbus, tuo labiau, kad mano galvoje sumanytas temas jau aprašėm( kas pirmesnis, tas gudresnis:)).
Taigi šią temą" lipdžiau" ir kažkaip " sulipdžiau" ir ją skelbiu jums. Ta- ram, ta- ram štai ir mano tema- MANO FIRMINIS PATIEKALAS.
Parašykite ar išvis tokį turite, o gal jo neturite, nes vis norisi išbandyti naujus. Bet mėgstamą savo, savo mylimo žmogaus ar šeimos, o gal vaikų, tai tikrai turite- tuomet parašykite apie jį. Gal tai mėsos ar žuvies patiekalas, o gal apkepas ar tarta, gal pyragas ar sausainiai, o gal troškinys ar salotos? Jei neturite savo firminio patiekalo, tai gal turite tokį, kurį jūs gaminate savo brangiausiajam gimtadienio proga, arba pvz. Velykoms? Pasidalinkite juo su mumis visais.
O gal jūsų firminis patiekalas keliauja iš kartos į kartą? Jei receptas labai slaptas ir saugomas giminės, tai recepto subtilybių ir nerašykite:). Pasidalinkite" skaniomis" nuotraukomis ir parašykit savo recepto istoriją.
O gal jūs jau esate pasidaliję savo firminio patiekalo receptu? Tada parašykite, kaip jis tapo jūsų firminiu ar tiesiog parašę keletą žodelių įkelkite nuorodą savo receptėlio.
Varijuokite šia tema kaip tik jums patinka;).
Jūsų firminių receptėlių ir jų istorijų( jei galva pilna minčių ir norisi jas papasakoti) labai labai lauksiu iki kovo 29 dienos.Man rašykite rimakav81@gmail.com
Iki susirašymo.
Gražių, saulėtų ir pavasariškai gaivių jums kovo dienų.

4 komentarai:

  1. sveikinu užsirišus prijuostę, smagi tema,kaip tik vis ruošiuosi įkelti savo mylimą patiekaliuką tikiuosi neatidėsiu iki paskutinės dienos ir spėsiu į tą gražią šaunią temą :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. egliukasm, paskutinės dienos nelauk;).Rašyk kuo greičiau:D. O dėl temos šaunumo, tai žiūrėsim kiek čia tų dalyvių išjudinsim;)
    Labai laukiu tavo recepto ir jo istorijos. Gražaus pavasario ir skanių kvapų virtuvėje.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Linkiu sulaukti daug dalyvių, tema tikrai tam palanki... :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ausrra, ačiū. Tikuosi bus ką apibendrinti:D. Laukiu ir tavo receptėlio.

    AtsakytiPanaikinti