Labai skanus ir švelnaus skonio varškės pyragas.
Reikia:
- 75 g sviesto
- 60 g cukraus
- 2 kiaušinių
- 1 ir 1/2 stiklinės miltų (apie 250g)
- 1/2 šaukštelio kepimo miltelių
- 2 kiaušinių
- 130 g cukraus
- 1 šaukšto aliejaus
- 500 g varškės
- 130 ml pieno
- pakelis D.Oetker vanilinio pudingo
Sviestą ištirpiname, sumaišome su cukrumi,
miltais, kiaušiniais, kepimo milteliais. Tešlą išminkome ir padedame į šaldytuvą pusvalandžiui. Tešla turi
išeiti tokia, kad ja būtų galima aplipdyti kepimo formos kraštus.
Įdarui kiaušinius išsukame su cukrumi ir
aliejumi. Sudedame varškę ir gerai išmaišome, kad neliktų gumuliukų. Kitame
inde pieną sumaišome su pudingo milteliais, supilame į varškės masę ir
išmaišome. Įdaras išeina gana skystas, kefyro konsistencijos.
Skanaus.
Šaltinis: Duonos ir žaidimų irSaulėta virtuvė