Reikia:
- 3 didelių kiaušinių
- 250 ml cukraus
- 7 g vanilinio cukraus( apie šaukštą)
- 50 g sviesto
- 100 ml riebios grietinės
- 2 šaukštų stiprios kavos
- 350 ml miltų
- 7 g kepimo miltelių( 2 arbat. šaukštelių)
- 4 šaukštų karčios kakavos
- 100 g juodojo šokolado
- žiupsnelio druskos
- 1 didelio kiaušinio
- 100 g cukraus pudros
- 200 ml kokoso drožlių
pasiruošiame stiprią kavą( geriausia, jei turite tirpios, aš tirpios neturėjau todėl 2 šaukštus kavos užpyliau 50 ml verdančio vandens ir atsargiai, kad nepakliūtų tirščių pasėmiau 2 šaukštus).
Ištirpiname sviestą, atvėsiname ir į jį supilame kavą ir įdedame grietinę. Viską sumaišę supilame į kiaušinių masę.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais, druska ir kakava. Nuolat maišydami supilame miltus ir gerai išmaišome.
Išlydome šokoladą ir supilame į masę. Gerai išmaišius tešla gaunasi tarsi šilkinė.
Į formeles dedame, kad užpildytų tik 3/4, nes keksiukai labai pučiasi.
Sumaišome visus produktus, kurie skirti kokosinėms kepurėms ir uždedame ant kiekvieno keksiuko.
Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių ir kepame apie 15- 20 minučių.
Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą