2011 m. rugpjūčio 3 d., trečiadienis

Cukinijų blynai su rūkyta lašiša

Neįprastas, bet labai geras skonis. Net atvėsę blynai labai skanūs.


Reikia:
  • 2 vidutinio dydžio cukinijų
  • 300 g varškės
  • 4 kiaušinių
  • 4 šaukštų miltų
  • sauja smulkintų šviežių krapų
  • druskos
  • pipirų
  • 2 skiltelių česnako
  • 150 g plonai pjaustytos rūkytos lašišos
Cukinjas nuplauname, nupjauname galus ir sutarkuojame stambia( burokine) tarka. Į cukinijų tarkius įmaišome varškę, įmušame kiaušinius ir gerai išmaišome. Įberiame miltus, druską, pipirus, smulkintus česnakus ir dar kartą viską išmaišome. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame šaukštą cukinijų masės, ant blyno dedame lašišos gabalėlį ir ją uždengiame šaukštu cukinijos masės. Blyną paplojame, kad nebūtų labai išsipūtęs. Valgome su grietine.
Skanaus.
Šaltinis: Beatos virtuvė, 2009 m., 27 psl.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą