Kai nuvalgėm gabalėlį, prisiminiau, kad foto nepadariau, tai jau atleiskit už tokią nuotrauką:D.
Reikia:
- 400 g žiobrio( galima ir didesnį sūdyti, tada druskos ir cukraus reikės daugiau)
- 1 arbat. šaukštelio druskos
- 1 arbat. šaukštelio cukraus
- šviežiai maltų pipirų mišinio
- 1- 2 skiltelių česnako( jei norisi)
Žuvį perlenkiame per pusę( t.y. gražiname į pradinę padėtį:)), dedame į maišelį ir paslegiame. Žuvis keliauja nakčiai į šaldytuvą, o pusryčiams jau mėgaujamės skaniais sumuštinukais.
Skanaus.
o ką cukriukas duoda? pirmą kart matau tokį varianta...
AtsakytiPanaikintiEgliukasm. Cukriukas? Puikų skonį. Mano vyro mama visada taip sūdo žuvį, tiek upėtakį, tiek lašišą. Tad mes ir žiobrį pabandėm. Labai skanu. Išmėgink, tikrai nenusivilsi.
AtsakytiPanaikintiliuks pabandysiu :]
AtsakytiPanaikintio kiek laiko galima laikyti maiseliuose .Saldituve?
AtsakytiPanaikintiŽuvytė labai skani, todėl pas mus ilgai neužsilaiko:). Neteko ilgai laikyti šaldytuve. Bet manau, kad ilgai išsilaiko.
AtsakytiPanaikintijokie prieskoniai ziobriui nereikalingi tik druska cia yra jo skonis , su visais prieskoniais jis praranda buti ziobriu ,
AtsakytiPanaikintiA, manau skonio reikalas. Cukraus gal galima ir nedėti jei nesinori( o man norisi), bet pipirai ir česnakas būtini:).
AtsakytiPanaikintiCukrus reikalingas tam, kad druska geriau pasisavintu.
AtsakytiPanaikintiManau, kad be cukraus druską taip pat pasisavintų. Druska su cukrumi čia labai draugauja ir suteikia gerą skonį.
PanaikintiTikrai taip skanu , tik aš dedu 2 šaukštelius druskos ir viena cukraus .
Panaikinti