Puslapiai

2012 m. birželio 15 d., penktadienis

Krapai žiemai


Jei turite nemažai krapų, tai siūlau juos išsaugoti žiemai.
Kaip smagu, kai žiemą trūksta žalumos,o jūsų ką tik išvirtos bulvės pabarstomos krapais. Padažas arba sriuba papuošiama žiupsneliu krapų.


Reikia:
  • krapų
  • šaldymo indelio
Krapus nuplauname, nusausiname. Supjaustome norimo smulkumo ir gerai suspaudžiant sudedama į šaldymo indelį. O indelis keliauja šaldymo kameron ir laukia žiemos.


Paprasta, greita ir smagu, kai žiemą gali pajuasti vasaros aromatą.

2 komentarai:

  1. Taip paprasta, bet genialu. Mano šaldymo kameroje guli būtent tokiu principu šaldyti krapai ir man jie labai tinka ir patinka. Išlieka sausi, todėl patogu naudoti, nelimpa prie pirštų, bet kvapnūs ir skanūs.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip paprasta, bet genialu. Mano šaldymo kameroje guli būtent tokiu principu šaldyti krapai ir man jie labai tinka ir patinka. Išlieka sausi, todėl patogu naudoti, nelimpa prie pirštų, bet kvapnūs ir skanūs.

    AtsakytiPanaikinti