2012 m. sausio 22 d., sekmadienis

Balta duona, su džiovintomis spanguolėmis ir šviežiu rozmarinu, kepta duonkepėje


Kadangi duona kepama duonkepėje, tai darbo reikia labai minimaliai- tik eilės tvarka sudėti visus produktus.


Reikia:
  • 330 ml gazuoto vandens
  • 1,5 šaukšto alyvuogių aliejaus
  • 1,5 arbat. šaukštelio druskos
  • 1,5 šaukšto cukraus
  • 500 g kvietinių miltų
  • žiupsnelis šviežaus smulkinto rozmarino
  • 1 arbat. šaukštelio sausų mielių
  • 1 stiklinės džiovintų spanguolių
Laikykitės savo duonkepės instrukcijos ir sudėkite visus produktus eilės tvarka. Ir po kelių valandų turėsite gardžiai rozmarinu kvepiančią duoną su džiovintomis spanguolėm. Kažkokia apgaulė- kvepia rozmarinu, o randi saldžias spanguoles:). Nors ir nesveika valgyti šiltus mielinius kepinius, bet mes neatsilaikėme. Skanavome su naminiu sviestu. Labai skanu.
Skanaus.
Adaptuota: pagal superama rastą receptą

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą