Puslapiai

2011 m. rugsėjo 30 d., penktadienis

Spanguolių uogienė su brendžiu


Drąsiai galiu teigti, kad išbandyti šią uogienę tikrai verta.

Reikia:
  • 1 kg spanguolių
  • 400 ml vandens
  • 1 cinamono lazdelės
  • 800 g" Dansukker" uogienių cukraus
  • 100 ml brendžio( originalaime recepte naudojamas konjakas)


    Uogas nuplauname ir suberiame į puodą. Supilame vandenį, cukrų ir įdedame cinamono lazdelę. Kai užverda verdame apie 10 minučių. Nugriebiame putas.
    Supilame brendį ir vėl užkaitiname. Supilstome į iškaitintus stiklainėlius.
    Tinka prie žvėrienos, paukštienos ir jautienos kepsnių. Prie kiaulienos keptų šonkauliukų tinka taip pat;), jau išbandėm.
    Labai labai skanus pagardas prie mėsos.


    Skanaus.
    Šaltinis: Dan sukker " Uogienė" reklaminė knygelė

    Komentarų nėra:

    Rašyti komentarą