Puslapiai

2011 m. gegužės 17 d., antradienis

Šiltas baklažano, pomidorų ir mozzarellos užkandis


Reikia:
  • 1 baklažano
  • 2 pomidorų
  • 1 rutuliuko mozzarellos
  • po žiupsnelį tarkuoto ementalio  sūrio
  • 4- 5 česnako skiltelių
  • itališkų  prieskoninių žolelių
  • druskos
  • šviežiai maltų pipirų
  • alyvuogių aliejaus
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi. Baklažaną supjaustome riekelėmis ir išdėliojame skardoje. Padruskiname ir apibarstome pipirais bei prieskoninėmis žolelėmis. Riekelėmis supjaustome ir pomidorus. Juos dedame ant baklažano ir taip pat padruskiname ir papipiriname, bei užspaudžiame česnako. Apšlakstome alyvuogių aliejumi. Kepame 160 laipsnių orkaitėje 30 minučių.


Tada uždedame riekelėmis pjaustytą mozzarellą bei po žiupsnelį ementalio sūrio. Kepame tol kol išsilydys sūris. Valgome šiltą su balta duona.


Skanaus.

2 komentarai:

  1. Puikus užkandis. Tokį pat mes mėgstam dar su cukinija:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ausrra,ačiū. Mano mažasis cukinjos nepripažįsta, todėl kažkaip negaminu su ja . Nors įtariu, kad blynus tai valgytų;).

    AtsakytiPanaikinti