Puslapiai

2011 m. kovo 20 d., sekmadienis

Salotos su tunu


Reikia:
  • 1 indelio nesmulkinto tuno savose sultyse 
  • aisbergo salotų
  • 1 pomidoro
  • 1/2 ilgavaisio agurko
  • 2 nedidelių svogūnų
  • 6 putpelių kiaušinių
  • 1/2 citrinos sulčių
  • alyvuogių aliejaus
  • druskos
  • pipirų
 Į lėkštę suplėšome aisbergo salotų lapus, sudedame supjaustytus( pagal nuotaiką) pomidorus ir agurkus, pusžiedžiais pjaustytus svogūnus, perpus perpjautus putpelių kiaušinius. Šakute pasmulkiname tuną ir dedame jo gabalėlius į lėkštę. Užspaudžiame citrinos sulčių, pabarstome druska ir pipirais, apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Lengvas, bet tuo pačiu ir sotus užkandis puikiai tiks greitiems pietums ar vakarienei. Mes valgėme su ciabattos  skrebučiais.


Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą